Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Onze werkwijze voor kantoorinrichting

Een optimaal ingericht kantoor houdt rekening met het samenspel tussen elementen als akoestiek, lichtinval, ergonomisch meubilair. Maar bijvoorbeeld ook met de behoefte aan stilteruimtes of slimme ontmoetingsplaatsen. Om te ontdekken wat voor u het beste werkt, realiseren we uw ideale kantoor het liefst door nauw met u samen te werken. Dat doen we met ons 6-stappenplan.

In 6 stappen naar een nieuwe kantoorinrichting

Of u nu een startende zzp’er bent die thuis een fijne werkplek wil inrichten of een architect die een partner zoekt om een gebouw met meer dan 50 werkplekken in te richten: met ons stappenplan komen we samen tot een passende oplossing die aansluit op uw wensen en budget.

persoonlijke aanpak
Stap 1 - Samen om tafel

In een eerste kennismaking laten we graag zien wat wij in huis hebben, maar nemen we vooral alle tijd om de wensen voor uw kantoorinrichting in kaart te brengen.

eerste schets
Stap 2 - De eerste schets

We maken een eerste schets om u te laten zien wat de mogelijkheden van de ruimte zijn en welke producten hierbij passen.

werkwijze kantoorinrichting
Stap 3 - Conceptvoorstel

Als u dat op prijs stelt, werken we ons voorstel uit in een gedetailleerd inrichtingsconcept. We presenteren een moodboard met de gekozen kleuren, materialen en producten.

offerte-en-order
Stap 4 - Offerte en order

Op basis van ons voorstel brengen we een heldere offerte uit die we samen met u afstemmen. Zijn we erover uit? Dan bestellen we alle producten.

kantoor inrichten
Stap 5 - Levering, montage en inrichting

Afhankelijk van uw keuze komen onze mensen de producten leveren, monteren of de volledige inrichting verzorgen. Een proefplaatsing is ook mogelijk.

why
Stap 6 - Evaluatie en optimalisatie

Wij zijn pas echt klaar als u tevreden bent. Daarom evalueren we achteraf samen of alles naar wens is. Ook na oplevering staan we altijd voor u klaar.

Lees ook

Onze visie op kantoorinrichting

De beleving van gebruikers staat centraal in onze kantoorinrichtingsconcepten. Lees waarom in onze visie.

Lees waarom in onze visie →
Onze referenties voor kantoorinrichting

Van zzp tot mkb, en van grote corporaties tot publieke instellingen: laat u inspireren door onze referentieprojecten.

Technische Universiteit Eindhoven
Uitvaartcentrum Someren Asten
Bekijk kantoor referenties →