Kantoor Inrichting

Wij leveren alles op het gebied van kantoorinrichting. De meeste producten zijn zowel nieuw als refurbished te krijgen. Wij geven tweedehands kantoormeubilair graag een tweede leven. U kunt bij ons ook kantoorinrichting huren. Ideaal als u een tijdelijke werkruimte wilt inrichten of inspeelt op seizoensgebonden groei.

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die wij zoal kunnen leveren. Dit is geen uitputtende lijst, maar het geeft u wel een goed idee van de mogelijkheden. Neemt u gerust contact[link naar contactpagina] met ons op als het product dat u zoekt er niet tussen staat. Voor gerelateerde producten zoals keukens, stoffering of accessoires werken we samen met een aantal vaste partners. Zo regelt u alles bij één partij.

Magazijn Inrichting

Ook voor de inrichting van uw magazijn hebben we voor elke uitdaging en elk budget wat wils. We werken uitsluitend met merken die hoogwaardige producten leveren. Ons refurbished-assortiment biedt een scala aan tweedehands magazijninrichtingsproducten die zorgvuldig door ons zijn gecontroleerd. Een deel van ons productgamma is te huur, voor als u behoefte heeft aan een tijdelijk magazijn of archief. In het onderstaande overzicht geven we u een idee van de producten die wij kunnen leveren. Staat het product dat u zoek er niet tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op.