Over ons

Een kantoor of magazijn is veel meer dan een ruimte met een paar bureaus of stellingkasten. Het zijn ruimtes met potentie. Ruimtes waarin mensen kunnen floreren en bedrijven het verschil kunnen maken.

Ruimte voor uw ambities

Om die potentie waar te maken, ontwikkelt IME Kantoor- en Magazijninrichting al meer dan 30 jaar innovatieve, maar bovenal klantgerichte huisvestingsconcepten. Bij ons krijgt u een kantoorinrichting of magazijninrichting zonder poespas … tenzij die poespas juist uitstekend bij u past. Een inrichtingsconcept is voor ons geen doel op zich, maar een manier om te zorgen dat u het maximale uit uw ruimtes haalt. Onze visie op kantoor- en magazijninrichting is dan ook simpel: we maken ruimte voor uw ambities.

Alles voor uw kantoor of magazijn onder één dak

We vertalen uw wensen door naar de ideale ruimte. We tekenen het ontwerp, adviseren u over wet- en regelgeving, verzorgen alles rondom de realisatie en staan ook achteraf altijd voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar één werkplek of naar magazijninrichting voor 150 distributiecentra in heel Europa. Bovendien werken we graag nauw met u samen, zodat we zeker weten dat u volledig tevreden bent. Benieuwd wat onze werkwijze oplevert? Dat ziet u in onze referentieprojecten.
Heeft u bijzondere wensen die niet onder standaard kantoor- of magazijninrichting vallen? Geen probleem. Voor disciplines en producten die we niet vast in huis hebben, werken we samen met een netwerk van partners die we door en door vertrouwen. In Noord-Brabant én daarbuiten

Topmerken in onze showroom

IME Kantoor- en Magazijninrichting biedt 5 jaar garantie op alle producten. Daarom werken we alleen met merken die bewezen kwaliteit leveren, zoals Vepa, Pami, RH, Palmberg, Viasit, Giroflex, Allemuir, Offecct, Herman Miller, Casala en Alias. Zeggen die namen u niet zoveel? Kom gerust eens langs in onze royale showroom in Eindhoven: meer dan 1.500 m² met alles op het gebied van magazijn- en kantoorinrichting. Van zit-sta-werkplekken tot akoestische scheidingswanden, en van ergonomische bureaustoelen tot magazijnkasten. Ideaal als u inspiratie wilt opdoen of onze producten graag in het echt bekijkt.