Ergon Bedrijven

Bij Ergon zijn ze er van overtuigd dat er werk is voor iedereen. Als centrale balie voor werk in de regio Eindhoven helpt Ergon iedereen aan werk die nu in de bijstand zit of een arbeidsbeperking heeft. Met het arbeidsfit programma van Ergon zorgen ze ervoor dat mensen (weer) klaar zijn voor de arbeidsmarkt.

De uitdaging

Voor een interne verhuizing zocht Ergon 65 zit/sta bureaus met bureaustoel. De eisen waren vooral multifunctioneel en voor iedereen toepasbaar.
Ook van belang was de prijs/kwaliteit verhouding, deze moest ook kloppen en passen in het plaatje.

De aanpak

Met inkoop zijn we in de showroom aan tafel gegaan en gekeken wat de mogelijkheden waren, ook met levertijden rekening houdend.

De oplossing

Na het wegen van prijs/kwaliteit, de levertijd en kleurstellingen kwamen we uit op onze huislijn zit/sta bureaus 160x80cm., als bureaustoel kwam het nieuwe model van Viasit de Toleo als beste uit de bus.
IME heeft alle bureaus vooraf in de werkplaats gemonteerd en aangesloten, omdat Ergon nog geen kilometer van IME verwijderd zit konden we alles voormonteren en compleet in de vrachtauto aanleveren. De stoelen werden rechtstreeks door Viasit Duitsland gemonteerd geleverd, dit scheelt ook weer 65x verpakking wat weer ten goede komt van de duurzaamheid.