Wijnen Bouwgroep

Wijnen Bouwgroep is samengesteld uit 5 bouwbedrijven nl: Wijnen Bouw Someren, Schijndel, Horst, Breda en Wijnen Bouw en Service. Daarnaast nog Wijnen Installaties, CelektRon Elektrotechniek & Beveiliging en CBTI Beveiliging, deze laatsten drie in Eindhoven gevestigd. Door deze combinatie van bedrijven is Wijnen Bouwgroep een totaalaanbieder voor haar opdrachtgevers. Wijnen Bouw is een allround aannemersbedrijf en bouwen al sinds 1885. Al meer dan 20 jaar is IME de trouwe partner van Wijnen Bouw wat betreft kantoormeubelen en magazijnstellingen.

De uitdaging

In juli 2019 kwam inkoop met de vraag om een voorstel te maken om in het hoofdkantoor Someren alle werkplekken te vervangen naar zit/sta. Nu is dat op zicht geen probleem voor de standaard bureaus, alleen calculatie op de 1e en 2e etage werken met bureaus in U-opstelling met de maten 220x200x130cm., om deze opstelling met 1 bedieningspaneel aan te sturen vroeg toch wel om wat extra aandacht.

De oplossing

Om deze opstelling te realiseren kwamen we uit bij het merk Pami, deze konden een frame maken waarmee we deze 45x U-opstelling konden maken in zit/sta. Deze U-opstellingen zijn later ook bij Wijnen Bouw Schijndel en Wijnen Installaties Eindhoven toegepast.