Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Onze werkwijze voor magazijninrichting

Bij het inrichten van een magazijn, opslag of archief zijn 3 zaken essentieel: efficiënt ruimtegebruik, aandacht voor uw logistieke proces en het gebruik van hoogwaardige producten. Een optimaal ingericht magazijn draagt bij aan uw productiviteit en groei. We houden dan ook altijd rekening met uw ambities, zodat uw magazijn toekomstproof is. Dit en meer komt samen in ons beproefde stappenplan.

In 6 stappen naar een nieuwe magazijninrichting

IME Kantoor- en Magazijninrichting kan u helpen bij de inrichting van allerlei soorten magazijnen. Denk aan een klein archief, een industrieel magazijn, een kledingopslag, de inrichting van koelcellen of een opslag voor bouwmaterialen. We bieden voor bijna elke uitdaging en binnen elk budget een mooie oplossing. Om daartoe te komen, doorlopen we de volgende stappen:

persoonlijke aanpak
Stap 1 - Samen om tafel

Tijdens de eerste nemen we alle tijd om uw workflow en de wensen voor uw magazijninrichting in kaart te brengen.

scenarioschets
Stap 2 - Scenarioschets

We werken diverse scenario’s uit in een eerste schets om de mogelijkheden van uw magazijn te verkennen en te kijken welke producten hierbij passen.

inrichtingsplan
Stap 3 - Inrichtingsplan

In een gedetailleerd inrichtingsplan staan we binnen uw voorkeursscenario stil bij alle details: van het soort opslagruimte tot interne transportmiddelen.

offerte-en-order
Stap 4 - Offerte en order

Op basis van ons voorstel brengen we een heldere offerte uit die we samen met u afstemmen. Zijn we erover uit? Dan bestellen we alle producten.

inrichten magazijn
Stap 5 - Levering, montage en inrichting

Afhankelijk van uw keuze komen onze mensen de producten leveren, monteren of de volledige magazijninrichting verzorgen.

flexplek
Stap 6 - Evaluatie en optimalisatie

Wij zijn pas echt klaar als u tevreden bent. Daarom evalueren we achteraf samen of alles naar wens is. Ook na oplevering staan we altijd voor u klaar, bijvoorbeeld voor keuringen.

Lees ook

Onze visie op magazijninrichting

Volgens ons speelt een slimme magazijninrichting de absolute basis voor een efficiënt logistiek proces.

Lees waarom in onze visie →
Onze referenties voor magazijninrichting

Van een klein archief voor zzp’ers tot de inrichting van internationale winkelmagazijnen: bekijk onze referentieprojecten.

Makita Eindhoven
Berkvens
Bekijk magazijn referenties →