Werkstoelen, loketstoelen en kassastoelen

Sommige werkplaatsen vragen om een bijzonder soort bureaustoel. Denk aan fabriekshallen, magazijnen en garages. Werkplaatsen die niet altijd even schoon zijn, maar wel vragen om goed zitcomfort. Of juist werkplaatsen met een hoge hygiënestandaard, zoals een ziekenhuis of laboratorium. Wij hebben voor elke werkplek de perfecte werkstoel!

Ga direct naar ons assortiment Werkstoelen, loketstoelen en kassastoelen

Werkstoelen voor bijzondere zithoogtes

Een van de kenmerken van werkstoelen is dat ze vaak extra laag of extra hoog in te stellen zijn. Handig, bijvoorbeeld voor hoge werkhoogtes in laboratoria, of achter een kassa of loket. Om te zorgen voor een goede zithouding, zijn deze stoelen vaak uitgerust met een ring waar de voeten op kunnen rusten. Maar werkstoelen zijn er niet alleen voor grote hoogtes. Denk ook aan zogeheten laboratoriumkrukken voor zorgpersoneel in een ziekenhuis, die soms juist even extra laag moeten werken. Daarnaast zijn werkstoelen extra mobiel, speciaal voor dynamische medewerkers die niet de hele dag op één plek zitten.

Bestand tegen een stootje

Een bijzondere werkomgeving vraagt ook om stoelen die tegen een stootje kunnen. Onze werkstoelen zijn zowel robuust als comfortabel. Heeft u een stoel nodig voor een omgeving waarin hij snel vies kan worden? Of juist voor een omgeving waar strenge hygiënestandaarden gelden? Kies dan voor een schuimzitting van pur. Dat is supermakkelijk schoon te maken en geeft volop ondersteuning. Voor een kassastoel of loketstoel is een stevige stoffen bekleding een comfortabele optie, omdat hier vaak vele uren op gezeten wordt.