Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Aeris Muvman

Aanwezig in showroom

Oorspronkelijke prijs was: €394,12.Huidige prijs is: €345,00. excl. BTW

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de Aeris Muvman?
Neem dan direct contact op
via 040 – 251 45 20
of stuur een mail via info@i-m-e.nl

Omschrijving

Aeris  Muvman is de eerste actief stastoel die door technologische en ergonomische innovaties aan alle eisen op je werk voldoet – compromisloos. Zij het in de detailhandel, in het laboratorium, een praktijk of in de fabricage, de muvman zet nieuwe maatstaven wat betreft bewegingsruimte, configureerbaarheid en zithoogtes. Ook met het design neemt hij een duidelijk standpunt in: stijlvol, elegant, markant.

Zo groot mogelijk zit- en stacomfort.
Vandaag is iedere tweede werkplek een stawerkplek. En dat ondanks het feit het een pijnlijke belasting is dagelijks urenlang te staan. aeris heeft daarom in het jaar 2006 na de swopper de muvman ontwikkelt. Dat is een actief stastoel die door zijn consequente ergonomie niet alleen gezondheidsklachten reduceert. Hij stimuleert ook de productiviteit door een geoptimaliseerd werkplekdesign.

Dat wordt vooral mogelijk door de gepatenteerde muvzone. Dat is een bewegingsscharnier in het muvman voetstuk waarmee de hellingshoek van de centrale kolom zich automatisch aanpast aan houding en beweging van de gebruiker. Bovendien maken de progressieve hoogteverstelling en de innovatieve zitting met flexzone technology voor een optimale drukaanpassing, en de stabiele stand van de muvman de nieuwe maatstaf onder de stastoelen.

AANBIEDING: ex btw
Code: Muvman 311STGRCM05
– basis grijs
– bekleding Microvezel groen, 150.000 Martindale

Merk:Aeris