Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Vepa Pit

Oorspronkelijke prijs was: €381,00.Huidige prijs is: €285,00. excl. BTW

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de Vepa Pit?
Neem dan direct contact op
via 040 – 251 45 20
of stuur een mail via info@i-m-e.nl

Omschrijving

Vepa Pit, ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat onze Pit stoelencollectie toevoegt! De houten zitkuipen en poten zijn van duurzaam geproduceerd FSC-hout. Voor de gestoffeerde versie is er keuze uit meerdere duurzame stoffen. Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd.
Opvallende stoel met een comfortabele zit; dat is Pit. Het frame van gerecycled staal kan verchroomd worden óf worden geëpoxeerd in kleur. De houten kuip is van duurzaam FSC-hout en kan gebeitst, gelakt of gestoffeerd worden.
Pit is koppelbaar Zowel de metalen vierpoots- als de slede-uitvoering van de stoel zijn koppelbaar. De slede heeft een zeer praktische vloerkoppeling; de vierpoots uitvoering een framekoppeling. Bovendien zijn beide uitvoeringen stapelbaar, ook met armleggers.
•Toepassing: Stoelenlijn voor bezoekers-, vergader- en conferentiestoel in veel omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.
•Ergonomie en comfort: de zitkuip is opgebouwd uit negen lagen beukenfineer in vorm geperst. De enigszins holle vorm van de zitting en de licht verende rugleuning voelen comfortabel aan.
•Glijders / doppen: Metalen vierpootstoel heeft zelfrichtende pootdoppen, de houten poten zijn voorzien van kunststof glijders. Draadframe kan worden voorzien van glijders.
•Stapelbaar: Metalen vierpootstoel en slede draadframe stoel met en zonder armlegger zijn stapelbaar (max. 7 stuks).

AANBIEDING:
Code: Vepa Pit-HF-20
– kuip beuken wit gelakt
– beuken 4-poots blank gelakt
– zitting stofset Fame stofgroep 40

Merk:Vepa