Vergaderstoelen

Vergaderen: bijna niemand is er dol op. Als het dan toch moet gebeuren, kunt u maar beter zorgen dat iedereen lekker zit. Een goede vergaderstoel zorgt voor een comfortabele en actieve zithouding. Zo vliegt elke vergadering voorbij!

Ga direct naar ons assortiment Vergaderstoelen

Het belang van een goede vergaderstoel

Vergaderen betekent concentreren. Dat vraagt om een actieve zithouding. Op een comfortabele vergaderstoel moet u met gemak een aantal uur kunnen zitten, zonder dat u last krijgt van stijfheid of zelfs pijn in uw nek of rug. Een vergaderruimte is vaak ook dé plek waar u klanten en andere relaties ontvangt. De uitstraling en het comfort van vergaderstoelen dragen bij aan het positieve beeld dat externen van uw bedrijf hebben.

Soorten vergaderstoelen

Wat voor soort vergaderstoel past bij u? Dat is afhankelijk van het gebruik van de vergaderstoelen. Hoe lang zitten mensen er gemiddeld op? Wilt u de stoelen ook in andere ruimten gebruiken? En wat voor vloerbedekking ligt er in de vergaderruimte?

Zo zijn stoelen met een sledeframe bij uitstek geschikt voor vergaderruimtes die om een luxe uitstraling vragen. Sledes glijden ook makkelijk door hoogpolig tapijt, waardoor de stoelen makkelijker aan te schuiven zijn. Vergaderstoelen op wieltjes zijn ideaal als u ze ook in andere ruimtes wilt gebruiken. En armleuningen zijn bijvoorbeeld belangrijk als mensen vaak langere tijd op de stoelen moeten zitten. Wij denken uiteraard graag met u mee!