Kantinestoelen

Even een momentje voor jezelf tijdens: de lunchpauze is voor veel mensen het perfecte moment om even bij te komen. Dat vraagt om een kantinestoel die lekker zit … maar ook makkelijk schoon te maken is. Van handig en stapelbaar tot design eyecatchers: wij hebben kantinestoelen in alle soorten en maten.

Ga direct naar ons assortiment Kantinestoelen

Comfortabel lunchen met een goede kantinestoel

Kantinestoelen zijn meestal uitgevoerd in kunststof of hout. Daarom zijn ze goed schoon te maken. Wel zo handig, als er elke dag mensen op zitten te eten. Daarnaast zijn kantinestoelen vaak ook goed stapelbaar. Zo’n ‘plastic stapelstoel’ heeft niet zo’n best imago als het op comfort aankomt. Tegenwoordig zijn er gelukkig volop kantinestoelen verkrijgbaar die niet alleen heel praktisch zijn, maar ook écht lekker zitten.

Voor elke ruimte de juiste kantinestoel

Hun praktische ontwerp maakt kantinestoelen geschikt voor allerlei ruimtes. Van schoolkantines tot bedrijfsrestaurants, maar bijvoorbeeld ook in aula’s of conferentiezalen komt een kantinestoel goed van pas. Hoeft u de kantinestoelen zelden te verplaatsen? Dan kunt u kiezen voor een luxer model met een bijzonder design, zoals een mooie kuipstoel, of een sledestoel met een (kunst)lederen bekleding.