Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Casala Capsule

Oorspronkelijke prijs was: €4.957,00.Huidige prijs is: €3.995,00. excl. BTW

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de Casala Capsule?
Neem dan direct contact op
via 040 – 251 45 20
of stuur een mail via info@i-m-e.nl

Omschrijving

De vorm en functie van Capsule is geïnspireerd op een cocon, welke garant staat voor geborgenheid, comfort en vernieuwing. Designer Kateryna Sokolova heeft de Capsule ontworpen om een stijlvolle oplossing te bieden voor de toenemende behoefte aan concentratie en privacy in kantooromgevingen.
In grote kantooromgevingen is Capsule een stijlvol object dat privacy creëert zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld ongestoord te kunnen telefoneren of in te lezen. Bijkomend voordeel is dat Capsule omgevingsgeluid absorbeert, hetgeen de akoestiek in de ruimte ten goede komt.
Leverbaar als 1-zits en 2-zits.

Onderstel
Standaard uitgevoerd met massief eiken poten blank gelakt in S084. Stalen frame standaard gepoedercoat in SFT wit of SFT zwart. Eiken poten gebeitst in white wash of zwart. Andere kleuren en afwerking op aanvraag.

Kussens
Standaard voorzien van eén zit- en eén rugkussen. Kussens bevestigd met klittenband aan de binnenkant van de Capsule.

Stoffering
Binnenzijde, buitenzijde, zitkussen en rugkussen gestoffeerd; Duo stoffering met kleur uit dezelfde stofgroep wordt zonder meerprijs uitgevoerd. Te verkrijgen in diverse stoffen.

AANBIEDING:
Code: Casala 4255/17 1-zits
– 1-zits Cocon 170h x100b x78d cm.
– plint 16cm hoog
– stofgroep 4 Nevada

Merk:Casala