Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Sit And Move Therapod X-HR

825,00 excl. BTW

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de Sit And Move Therapod X-HR?
Neem dan direct contact op
via 040 – 251 45 20
of stuur een mail via info@i-m-e.nl

Omschrijving

Therapod X-HR
De Therapod X HR is voorzien van een in hoogte verstelbare Therapod® Sense Fit Technology hoge rug. De zachte BIO Seat Technology zitting ondersteunt het bekken en zorgt voor een herverdeling van de druk. In combinatie met een Donati Synchroonmechaniek, de in hoogte-, breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers en multi positioneerbare hoofdsteun is de Therapod X HR uiterst comfortabel, ook voor lange zitperioden.
Deze bureaustoel is verder voorzien van een aluminium gepolijst onderstel met een mat zwarte onderzijde, een twee fasen gaslift en multifunctionele wielen. De Therapod X HR heeft standaard 15 jaar garantie.
De Therapod® X HR bevat onze gepatenteerde Sense Fit- en Bio™-technologieën voor rugleuning en zitting. Het eindresultaat is een gemoduleerde, uiterst comfortabele bureaustoel die garant staat voor een lange levensduur.
Circulair
Om de cyclus van de materialen te waarborgen en te sluiten ontvangt de gebruiker aan het einde van de levenscyclus een statiegeldbedrag van 50 euro per complete Sit And Move stoel. Wij kunnen de producten dan demonteren en het maximale aantal componenten weer inzetten voor een nieuwe gebruiksduur.

AANBIEDING: ex btw
Code Therapod X-HR:
– Therapod® Sense Fit Technology hoge rug, voorzien van hoogte verstelling
– Zachte BIO Seat Technology zitting bestaande uit twee verschillende materialen die druk verminderen en optimaal ondersteunen
– Multi positioneerbare hoofdsteun
– Donati D109 mechaniek met automatische gewichtsregeling
– Schuifzitting 6 cm instelbaar
– In hoogte-, breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers met zachte opdek
– Twee fasen gaslift
– Luxe Italiaanse wol stoffering (100.000 martindale) met detail stiknaden
– Multifunctionele wielen voor harde en zachte vloeren
– Aluminium gepolijst onderstel

Merk:Sit And Move