Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Vepa Q-Store Draaideurkast

Oorspronkelijke prijs was: €772,00.Huidige prijs is: €579,00. excl. BTW

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de Vepa Q-Store Draaideurkast?
Neem dan direct contact op
via 040 – 251 45 20
of stuur een mail via info@i-m-e.nl

Omschrijving

Vepa Q-store Draaideurkast, creëer een eigen kast met de modulair opgebouwde elementen. Speelse kleurvakken of een strakke architectonische uitstraling, de keuze is aan u. Solitair of als onderdeel van een kastenwand. Q-Store op een frame of een sokkel. Tevens is een akoestische uitvoering mogelijk.
Het Q-store kastenprogramma biedt door de gekozen opbouw van het programma heel veel mogelijkheden. Basis van het programma vormen de separaat te bestellen kastframes-/sokkels en kastrompen. Frames zijn verkrijgbaar in 1-, 2- of 3x kastbreed. Hierop worden de kastrompen geplaatst.
Met de verkrijgbare (indeel)accessoires zijn de kasten vervolgens naar ieders wens in te delen. Deuren en fronten met soft-close en standaard voorzien van een rechthoekige aluminium greep of optioneel een aluminium knopgreep. De rechthoekige grepen kunnen geëpoxeerd worden in een kleur naar keuze volgens epoxykaart. Optioneel is de kast verkrijgbaar met push-to-open sluiting (=greeploos) of met cilinderslot. Bij toepassing van rechthoekige grepen wordt de slotcilinder in de deur of front geplaatst. Bij knopgrepen wordt de slotcilinder geïntegreerd in de knop. Standaard worden twee sleutels bijgeleverd, waarvan één kniksleutel.

AANBIEDING:
Code: Vepa KQM50-20
– draaideurkast met 2 deuren met soft-close
– metalen sokkel kleur wit
– kast 18mm melamine kleur wit
– inclusief 4 legborden
– afmeting: 203h x115b x44d cm

Merk:Vepa