Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Aeris Muvmat

Oorspronkelijke prijs was: €192,44.Huidige prijs is: €179,00. excl. BTW

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de Aeris Muvmat?
Neem dan direct contact op
via 040 – 251 45 20
of stuur een mail via info@i-m-e.nl

Omschrijving

Aeris® muvmat –
Op deze uitvinding wilt u staan!
Staande op harde vloeren betekent hard werken voor ons lichaam. Daarom hebben we de Aeris muvmat ontwikkeld.
Op onze vloermat staat u natuurlijk, actief en ontspannen en altijd in beweging – als op bosgrond.
Dankzij de speciale coating is de mat waterbestendig en dus gemakkelijk schoon te maken. De beschermhoes is afneembaar en wasbaar. De Aeris muvmat is geschikt voor gebruik met schoenen – is ook perfect voor fans van blote voeten. Naast de werkplek op kantoor is de Aeris muvmat ook in productie-, laboratorium-, therapie of thuis inzetbaar, overal waar lang staand gewerkt wordt.

Staan is een vermoeiende zaak:
Te veel zitten is slecht. Maar is dan veel staan goed? Ja en nee, omdat staan over het algemeen gezonder en actiever is dan zitten, maar langdurig staan is evenzo belastend en schadelijk als langdurig zitten.

Veel mensen met sta werkplekken ervaren lang staan als belastend en pijnlijk. Alleen al in Duitsland klagen rond de 10 miljoen van de 16,5 miljoen staande medewerkers over de belasting bij staand werken. En lang staan kan ernstige en negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid: spanning, spataderen, spier spanning, doorbloeding en stofwisselingsstoringen, tussenwervel- en gewricht schade en chronische slechte houding.
Met de Aeris muvmat maken wij het mogelijk dat u kunt genieten van de voordelen van staand werken. Onze actieve vloermatten werkt stimulerend, activerend, vitaliseren en verlichtend en is de perfecte metgezel bij een staande werkplek. Door de natuurlijke aard wordt het mogelijk gemaakt dat u lang, actief en vermoeidheidsvrij staand kunt werken.

2-zone technologie – meervoudig goed
De Aeris muvmat bestaat uit twee intelligente gecombineerde zones. De perfecte interactie tussen de zones bieden een unieke staan ervaring.
De geïntegreerde comfort zone bestaat uit een veerkrachtig,verlichtend schuim en maakt het oppervlak van de aeris muvmat. De comfort zone maakt het staan op de mat aangenaam.
De active zone binnen in de Aeris muvmat heeft een 3D-topografische structuur, het best te vergelijken met heuvels en valleien. Deze absolute wereld noviteit zorgt voor een willekeurige activering van de reflex zones en sensoren, stimuleerd beweging en houdt je wakker en fit dankzij de geactiveerde spieren en de versnelde doorbloeding.
De Aeris muvmat is dankzij haar groot loopvlak, afgeschuinde kanten, antislip-pats en het unieke binnenwerk, perfect voor elke werkplek waar staand gewerkt wordt.

AANBIEDING: ex btw
Code: Muvmat 561-BK-56506
– basis grijs
– bekleding Jungle

Merk:Aeris