Direct advies nodig? Bel 040 – 251 45 20

Vepa Patch bureau

Oorspronkelijke prijs was: €1.848,00.Huidige prijs is: €1.379,00. excl. BTW

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de Vepa Patch bureau?
Neem dan direct contact op
via 040 – 251 45 20
of stuur een mail via info@i-m-e.nl

Omschrijving

Vepa Patch, efficiënt omgaan met de ruimte zit in onze genen. Omdat patch daarnaast ook “verbinden” of “koppelen” betekent, is dit de passende naam voor ons werkplekprogramma “Patch”.
In de basis is Patch gewoon een bureau; de mogelijkheden die het programma Patch biedt, maken dit programma een bijzonder programma. Flexibiliteit en een hoogwaardige materiaalkeuze. Door het gebruik van hout zorg je voor een warme uitstraling en sfeer. Dit zijn de uitgangspunten voor de ontwikkeling van het Patch werkplekprogramma.

De omkadering van de werkplek zorgt voor een rustig beeld en biedt gebruikers rust. Door gebruik van de gestoffeerde opzetwand verbetert de akoestiek in de ruimte en geeft de gebruiker meer privacy. Door gebruik te maken van hout en stof creëer je een andere sfeer, hierdoor is Patch een veelzijdig programma voor iedere werkplek.
Het Patch bureauprogramma voldoet aan geldende Arbo- en NEN-normen. Ook facilitair gezien is Patch een interessant en doordacht programma. Omdat Patch een modulair systeem is kan het makkelijk uitgebreid worden met meerdere opstellingen.

Door de uitgebreide mogelijkheden die Patch biedt, faciliteert Patch elk kantoor- en inrichtingsconcept.

AANBIEDING:
Code: Vepa Patch PB80-1-160S
– frame hoogwaardig gekalibreerd staal, kleur zwart
– zij- en achterwand 36mm PEFC melamine kleur wit 90cm hoog, dezelfde kleur als blad
– blad 160x80cm, 18mm melamine met LaserTec randafwerking
– hoogteverstelling dmv slinger van 62-86cm

Merk:Vepa