IME EINDHOVEN T: 040-251 45 20

Over IME Kantoor & Magazijn

Bedrijfsprofiel IME Eindhoven en IME Someren

IME Eindhoven en Someren

IME heeft ruim 30 jaar ervaring in kantoorinrichting en magazijninrichting. We hebben alles in eigen huis: ontwerp, advies, realisatie, service en logistiek. Zodoende is ime kantoor & magazijn in staat een optimale service en dienstverlening te garanderen. We zijn sinds 2008 ISO 9001 gecertificeerd. 

IME heeft 9 medewerkers (8 fte's) in dienst en u treft ons op 2 locaties, te weten in Eindhoven en in Someren. In totaal 6000 m2 vloeroppervlak waarvan ca. 1500 m2 showroom. IME is een competitieve speler op de projectmarkt en heeft een correcte prijs-kwaliteit verhouding. We hebben een uitgebreid productengamma waaronder kantoorartikelen en archief/magazijninrichting. 

Wij bieden u de beste kwaliteit, tevens krijgt u op alle producten 5 jaar garantie. In ons bedrijf hebben we interne specialisten o.g.v. huisvesting, inrichtingsconcepten, arbo - wetgeving, werkplek - en zitinstructies. IME heeft een breed programma in kantoorinrichting o.a: Vepa, Pami, RH, Palmberg, Giroflex, Allermuir, Offecct, Herman Miller, Casala, Alias etc. We hebben dan ook aansprekende referenties in de zakelijke markt, overheid, onderwijs en zorg.

Innovatieve huisvesting

In het algemeen genomen is kantoorinnovatie een vaag begrip. Onze visie is dat veranderen (kantoorinnovatie) als algemene trend wordt gezien en niet wordt gedragen door het fundament “visie”en “beleid”. We vinden dan ook dat werkplekken pas flexibel zijn als er aan bepaalde werkplekken in bepaalde werkruimten meerdere activiteiten plaats kunnen vinden (concentratiewerk, overleg e.d.). 
Flexibele gebouwen zijn volgens onze visie gebouwen waarvan de inrichtingsmogelijkheden flexibel zijn. Het gedrag van mensen en de vorm van werkprocessen zijn in onze ogen flexibel. Daarbij moet in ogenschouw genomen worden dat het veranderen van mensen geleidelijk dient te gebeuren en met redenen onderbouwd dient te worden.
Bij “nieuwe manieren van werken” kan onderhandeld worden binnen de kaders van het beleid.

Visie

IME ontwikkelt klantgerichte inrichtingsconcepten omdat;
leveren wat klanten zoeken altijd beter is dan klanten zoeken voor wat je levert.

We zien nieuwe inrichtingsconcepten niet als doel op zich maar als een katalysator voor het implementeren van nieuwe werkvormen binnen organisaties om te komen tot een optimale huisvesting in bestaande of nieuwe gebouwen. Elke organisatie heeft haar eigen visie, specifieke kenmerken en mogelijkheden; daarom kunnen inrichtingsconcepten niet klakkeloos overgenomen worden maar zullen met uw wensen worden uitgewerkt. De visie van IME is daarom afgestemd op het maken van klantgerichte oplossingen. IME is een zeer laagdrempelige organisatie waarbinnen elke klant makkelijk toegang heeft. In een IME projectteam zijn alle disciplines, die nodig zijn voor dit traject, samengebracht; verkoop, interieurarchitect en productontwikkeling werken in samenspraak met de klant een compleet inrichtingsconcept uit.

IME neemt als uitgangspunten:
• dat de nieuwe inrichting moet leiden tot een verbetering van werkprocessen;
• dat de gewenste ICT middelen toegepast kunnen worden binnen de organisatie;
• overige faciliteiten waarmee organisaties hun toegevoegde waarde en arbeidssatisfactie
kunnen vergroten.