IME EINDHOVEN T: 040-251 45 20

HET NIEUWE WERKEN

Het nieuwe werken, een flexibele werkomgeving creëren – IME Eindhoven

Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving: niet je aanwezigheid telt, maar de kwaliteit van je werk. Hierdoor voelen mensen zich prettiger en wordt de organisatie productiever.

Het Nieuwe Werken vraagt om een flexibel kantoorconcept. IME Eindhoven verzorgt een kantoor totaal concept. Dit betekent dat er voor iedere soort werkactiviteit een geschikte werkplek moet zijn. Voor individueel werk, voor werken in teams, voor vergaderingen en voor werk, waarvoor hoge concentratie nodig is. Dit houdt in dat je als medewerker steeds die werkplek kiest, die het beste bij je werk van dat moment past.

In het Nieuwe Werken is informatie onafhankelijk van tijd en plaats. Onze mensen kunnen altijd en overal werken. Dat maakt het mogelijk ze een werkomgeving te bieden op basis van activiteiten: geconcentreerd werken in een stilteruimte, overleggen in een vergaderruimte, of brainstormen in een inspirerende ruimte. Zo wordt elke activiteit optimaal gefaciliteerd. Omdat de nieuwe werkomgeving is gemaakt om te ontmoeten, ontstaan er nieuwe manieren van samenwerken.


Ime het nieuwe werken